Felvidék

Sokat várnak a balkezesektől Dunaszerdahelyen


A HC DAC Dunaszerdahely hétfőn kezdte meg felkészülését az új idényre.

A dunaszerdahelyi hölgyek hétfőn sajtónyilvános edzésen vettek részt. A csapathoz Debre Viktor személyében új edző érkezett, de a játékoskeret is bővült. Balkezesként újra bevethető lesz az előző szezont gyermekáldás miatt kihagyó Juhos Kata, valamint az Ausztriából a Csallóközbe szerződő korábbi junior magyar válogatott jobbátlövő, Élő Beatrix is. 

Élő Beatrix a dunaszerdahelyi sportcsarnokban. Fotó: EZ

Utóbbi játékos, valamint a HC DAC csapatkapitánya, Straka Mária nyilatkozott portálunknak. A rendkívül jó hangulatú edzés előtt a hölgyek elmondták, hogy nagy céljaik vannak a MOL Ligában és nagyon élvezik, hogy újra a csapattársak között labdás edzéseken vehetnek részt.

Straka Mária és Élő Beatrix nyilatkozott nekünk a HC DAC felkészülésének első napján

A HC DAC Dunaszerdahely csapatkapitánya, Straka Mária valamint az új igazolás, a korábbi magyar junior válogatott jobbátlövő, Élő Beatrix bizakodva várja...

A Bugár Cintiával készített interjúnkat az alábbi linkre kattintva olvashatják el.

Bugár Cintia: Azt tervezzük, hogy elkapjuk az élcsapatokat

A sárga-kékek átlövője a pozsonyi Comenius Egyetem Orvosi Karán tanul a kézilabdázás mellett. A HC DAC első MOL Ligás szezonjában 65 góllal zárt. Nagyon hirtelen jött ez az egész. Egyik napról a másikra szóltak, hogy nem kell iskolába menni. Aztán az edzések is elmaradtak. Egy hétig tartott mire tudatosítottuk, hogy mi vár most ránk.

Fotó: felvidéksport.hu, EZ