Felvidék

Storck: Vasárnap szeretnénk boldoggá tenni a szurkolókat


Bernd Storck a LASK Linz elleni kiesés után már előre tekintett.

"Ez egy jó iskola volt számunkra. A fiatal csapatunknak ez egy újabb tapasztalatot jelent. Fontos, hogy ebből és a múlt heti mérkőzésből is tanuljunk. Most már a következő céljaink felé kell tekintenünk. Vasárnap újabb meccs vár ránk a Trencsén ellen, amelyet meg akarunk nyerni. Dolgoznunk kell azon, hogy erősebbek legyünk és a játékosaink fejlődjenek" – kezdte az értékelést a DAC vezetőedzője a linzi mérkőzés után.

"Nehéz, hogy az utóbbi 3-4 hétben folyamatosan csütörtök-vasárnap ritmusban játszottunk. A kispadon láthatták, hogy még a kezdőben lévőknél is fiatalabb játékosaim ülnek, vannak akik csak 18-19 évesek. Ők nemrég kerültek ki az ifjúsági csapatokból és tudjuk, hogy ez már egy más szint. Eddig minimális változások voltak csak a kezdőben, de az eredmények azt mutatták, hogy ez helyes döntés volt. Gondoltunk persze arra, hogy hozunk egy-két változtatást, de végül így döntöttünk. Ami a vasárnapi meccsünket illeti a Trencsén ellen, a legfontosabb, hogy pozitívan gondolkodjunk. Meglátjuk, hogyan vágunk majd neki annak a találkozónak, de a játékosoknak biztosan szükségük van egy kis pihenőre egy ilyen megterhelő sorozat után" – tette hozzá a német szakember.

"A Trencsén egy jó csapat, akik az utóbbi meccseiken jól játszottak. Nagy kihívás lesz ez a mérkőzés számunkra" - zárta a Fortuna Liga következő párharca kapcsán a gondolatait Storck, aki elmondta, vasárnap szeretnék újra boldoggá tenni a szurkolókat.

Security Check Required

(null)

Fotó: felvidéksport.hu