Felvidék

Emberhátrányban is pontot szereztek Nagy Viktóriáék


A Ferencváros hatvan percen át emberhátrányban futballozva gólnélküli döntetlent játszottak a Haladással.

A Bajnokok Ligája selejtezőjében induló női labdarúgócsapat a szeptember végi válogatott szünet után, amelyben a Ferencváros több játékosa is érintett volt a magyar , a bosnyák illetve a szlovén válogatottban, de még az MTK elleni szombati bajnoki csúcsrangadó előtt a Haladás-Viktóriát fogadta hétközi bajnoki fordulóban az FTC Női Labdarúgó Központban, írja a Fradi.hu. A fővárosiak kapujában első ferencvárosi mérkőzését játszotta a kanadai Chandra Bednar, de a kezdőcsapatban kapott helyet az új nyári igazolások közül az amerikai Betsy Brandon, a szlovén Lara Ivanusa, valamint a ferencvárosi pályafutása során eddig rendkívül gólérzékeny Siklér Kinga is. Rajtuk kívül ott volt a kezdőben a felvidéki Nagy Viktória is.

A 31. percben a vendégektől Németh Adél egyedül ugorhatott ki, Melisa Hasanbegovic pedig utolsó emberként lerántotta a gólhelyzetben kilépő szombathelyi játékost, így azonnali piros lapot kapott. Az FTC bár még emberhátrányban is mezőnyfölényben játszott, gólt nem tudott lőni.

A 0-0-s döntetlennel az FTC-Telekom öt forduló után a Simple Női Liga tabellájának 3. helyén áll, négy ponttal lemaradva az MTK-tól, és egy egységgel a DVTK mögött.

Simple Női Liga, 5. forduló:

FTC-Telekom-Haladás-Viktória 0-0 (0-0)
Piros lap: Hasanbegovic (31.)

FTC: Bednar - Mosdóczi, Hasanbegovic, Róth, Nagy Virág - Brandon, Fenyvesi, Pusztai - Ivanusa (Cameron, 69.), Siklér (Németh D., 46.), Nagy Viktória (Czellér, 69.)
Haladás: Bíró - Balogh, Horti, Jánosi, Hajba - Németh M., Herczeg, Fördős, Böcskei (Kopcsándi, 67.) - Harsányi, Németh A.

Fotó: fradi.hu