Felvidék

Csúszik a tavaszi rajt Komáromban


A KFC csapatának nem maradt elég játékosa, hogy kiálljon a hétvégi bajnokira.

Sajnos csapatunkat sem kerülte el a koronavírus. A ZTE II elleni szombati mérkőzésünk a játékosainknál megjelent COVID-19 esetek miatt elmarad – tette közzé február 5-én Facebook-oldalán a KFC.

Négy nappal később pedig az is biztossá vált, hogy a február 13-ra tervezett bajnoki start is elmarad: Az elmúlt napokban tovább nőtt az igazolt COVID-19 esetek száma csapatunkban, így a hétvégi tavaszi bajnoki nyitányunk elhalasztásra került.

A komáromiak edzője, Németh Szilárd a sportnek.sme.sk oldalnak elmondta, hogy ő is megfertőződött, de egyelőre enyhék a tünetei. A csapatból pedig annyian elkapták a koronavírusos fertőzést, hogy nincs elég játékosuk kiállni a Zólyombrézó ellen.

A KFC jelenleg a 12. helyen áll a 15 csapatos II. ligában. A csapathoz hét új játékos érkezett a télen: Patrik Abrahám a Fortuna Ligás Pohronietől, Miloslav Bréda a cseh másodosztályú Prostějov csapatától, Patrik Šurnovský Nyitráról, a Slovan B-ben Némethtel már együtt dolgozó Szetei Filip Zólyombrézóról, Dávid Špak Tőketerebesről, a Trecsénben nevelkedő Dávid Machara Puhóról, Branislav Cicho pedig a pozsonyivánkai FK Slovantól érkezett Komáromba.

Fotó: facebook.com/kfckomarno