Felvidék

Kalmár, Blackman,Schäfer, Divković, Ramirez


A Fortuna Liga felnőtt és "ifi" csapatában is ott vannak a szerdahelyiek.

Cesar Blackman, Kalmár Zsolt és Eric Ramirez is ott van a szezon legjobb tizenegyében, Kalmár a legértékesebb díjat is megkapta, a tehetségek tizenegyébe pedig négy DAC-játékos került be – kezdi cikkét a klub honlapja.

Így fest a Fortuna Liga 2020/21 Legjobb Tizenegye:

Dominik Greif (Slovan, 15 szavazat) - Cesar Blackman (DAC, 11), Vasil Božikov (Slovan, 9), Jakub Kiwior (Žilina, 12), Vernon De Marco (Slovan, 13) - David Hrnčár (Z. Moravce , 19), Joeri De Kamps (Slovan, 10), Kalmár Zsolt (DAC, 24), Rafael Ratao (Slovan, 10) - David Strelec (Slovan, 6), Eric Ramirez (DAC, 22)

A legtöbb szavazatot Kalmár Zsolt szerezte (a 25 lehetségesből 24-et), Eric Ramirez neve 22 szavazócédulán jelent meg.

A legértékesebb trófeát Kalmár Zsolt szerezte meg. Csapatkapitányunk volt a Fortuna Liga elmúlt idényének legnagyobb egyénisége, amit a 25 szavazóból 19 támasztott alá. Sajnos Zsolti a pénteki térdműtétje miatt nem tudott személyesen részt venni a gálaesten, így videón üzent a jelenlévőknek. „Ez pályafutásom legértékesebb individuális díja, nagyon boldog vagyok, hogy a bajnokság legjobb játékosának választottak. Köszönöm a klub támogatását és az edzők, valamint a csapattársaim segítségét, hiszen nélkülük nem nyerhettem volna meg a szavazást.”

A jövő csillagai - a Fortuna Liga 2020/21 Legjobb Tizenegye a tehetségekből:

Samuel Petráš (MŠK Žilina) - Cesar Blackman (DAC), Jakub Kiwior (MŠK Žilina), Branislav Sluka (MŠK Žilina) - Schäfer András (DAC) - Saymon Cabral (Trnava), David Strelec (Slovan), Dávid Ďuriš (MŠK Žilina), Marko Divković (DAC) - Eric Ramirez (DAC), Dawid Kurminowski (MŠK Žilina)

Fotó: facebook.com/FortunaLigaSK