Felvidék

Pinte Patrik Aranyosmarótra igazolt


A Liptószentmiklós csallóközi játékosa ligán belül váltott klubot

A Fortuna Liga előző idényében nyolcadik helyén záró újonc Liptószentmiklós csallóközi játékosa, Pinte Patrik ligán belül váltott klubot, és Aranyosmaróton folytatja pályafutását

A 25 esztendős szélső azok után igazolt a ViOn csapatához, hogy az újonc liptói együttesnél lejárt a szerződése. Pinte az aranyosmarótiakkal egy plusz egyéves szerződést kötött. A mögöttünk hagyott idényben a felvidéki futballista az újonc színeiben 30 mérkőzésen lépett pályára a Fortuna Ligában, valamint a Szlovák Kupába egy mérkőzésen, ezalatt két gólt és két gólpasszt is szerzett.

“Kellemesen meglepődtem, mikor felhívtak az Aranyosmarót vezetői. Egy játékos számára mindig öröm, ha egy klub keresi, főleg, ha maga az edző keresi.
Voltak más lehetőségeim is, de nem sokat gondolkodtam, a tárgyalások gyorsan lezajlottak. Remélem, jól döntöttem és már nagyon várom az új kihívást. Szeretném a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, de mindenekelőtt azt szeretném, hogy csapatként jól működjünk. Hiszem, hogy ez egy sikeres és jó szezon lehet a számunkra”
- nyilatkozta Pinte Patrik a szerződése aláírását követően.

A 25 esztendős támadó felfogású futballista pályafutása során megfordult a pozsonyi Slovan, a Komáromi FC, a Szombathelyi Haladás, valamint a Somorja színeiben is.

Forrás: szurkolo.sk