Felvidék

Megválasztották a tavaszi idény legjobbját


Balogh Norbert bár nem nyert, de a legjobbak közt kapott helyet

fotó: DAC 1904 / facebook

A dunaszerdahelyi DAC szurkolóinak szavazata alapján a montenegrói gólvágó Nikola Krstović lett a csallóközi együttes legjobb játékosa a tavasszal. Krstović a szavazatok 36 százalékát szerezte meg.

A DAC montenegrói támadója Nikola Krstović nyerte a DAC házi versenyét, amelyen a tavasz legjobb játékosát kereste a dunaszerdahelyi együttes. A szurkolók szavazatai alapján Krstović a szavazatok 36 százalékát szerezte meg, megelőzve a panamai válogatott Eric Davis-t, valamint a magyar támadót Balogh Norbertet. A 22 esztendős montenegrói gólzsák megérdemelten szerezte meg a tavasz legjobbja címet a sárga-kékeknél, hiszen remek félszezont teljesített, 14 bajnokin hét gólt szerzett.

A második helyen végző Eric Davis a szavazatok 21,72 %-át szerezte meg, míg a dobogó legalsó fokán végző Balogh Norbert a voksok 17,59 %-át kaparintotta meg. A tavasszal remek formában védő Veszelinov Dániel is remek benyomást keltett a szurkolók körében, a 20 esztendős magyar utánpótlás válogatott hálóőr a negyedik helyen végzett a szavazáson.

A szurkolók összesen 25 DAC-játékosra voksolhattak, akik pályára léptek a tavaszi idény során legalább egy mérkőzésen, a voksoláson összesen 1020 szavazat érkezett a játékosokra, számol be róla a klub hivatalos honlapján.

A 2021/22-es tavaszi idény legjobb DAC-játékosa a szurkolók szavazatai alapján:
1. Nikola Krstović 36,59 % (337 szavazat)
2. Eric Davis 21,72 % (200 szavazat)
3. Balogh Norbert 17,59 % (162 szavazat)

Forrás: szurkolo.sk