Felvidék

Bős nyerte a korosztályos tornát


Veretlenül diadalmaskodtak a bősiek az U-15-ös korosztály területi teremtornáján

Szombaton az idősebb diákok megmérettetésével, a bősiek (felvételünkön) sikerével rajtolt el a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség korosztályos teremfoci-sorozata.

A területi szövetség elnökének serlegéért tizenkét csapat (Kisudvarnok, Gelle, Nyárasd, Csenke, Diósförgepatony, Alistál, Nyékvárkony, Pozsonyeperjes, Csallóközkürt, Lég, Jányok, Ekecs-Apácaszakállas) csatázott. A kollektívák előbb körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a pontokért, a csoportmérkőzések befejezése után pedig helyezésük függvényében helyosztókat játszottak. A két veretlenül csoportgyőztes alakulat (Bős, Kisudvarnok) párharcát a minden apró részletre odafigyelő, sikerorientált bősiek Juricin Roland találatával nyerték 1:0 arányban, ezzel Nagy Máté edző tanítványai megérdemelten gyűjtötték be a trófeát. A Duna-partiak képességeit minősíti, hogy öt mérkőzést megnyertek, egy ízben döntetleneztek, hálójuk a torna során csupán egyszer rezdült.

A győztes bősiek a területi szövetség elnökének vándorserlegével, emléklappal, a csapattagok pedig éremmel távoztak a helyszínről. A többi kollektíva emléklapot és focilabdát kapott. A díjakat Benovič Árpád, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnöke adta át a futballistáknak.

A korosztályos területi seregszemle a nyárasdi sportcsarnokban szombaton, január 21-én az U19-es korosztály erőpróbájával folytatódik.

Tornadöntő: Bős–Kisudvarnok 1:0.

A tornagyőztes bősiek:
Nagy Zsombor, Sebő Flórián, Juricin Roland, Bábics Attila, Mózes Dávid, Puha Máté, Sidó Máté, Vajas Kevin, Eke Dániel, Fekete Dániel, Rackó Bence, Mózes Viktor.

Edző: Nagy Máté.

forrás: parameter.sk