Felvidék

A nyékvárkonyi ifik elsősége Nyárasdon


A nyárasdi sportcsarnokban az idősebb ifik (U19) erőpróbájával folytatódott a csallóközi korosztályos alakulatok teremfoci tornáinak sorozata

Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért tizenkét csapat mérte össze tudását. A szervezők a tizenkét résztvevőt két hatos csoportba sorsolták be, a helyosztókat a csoportokban kialakult helyezés függvényében rendezték. A fináléban a Fekete Szilárd edző vezette nyékvárkonyiak 1:0 arányban győzték le a kisudvarnokiakat. Érdekesnek találtuk, hogy az U15-ösök tornájához hasonlóan a kisudvarnokiak kollektívája ezúttal is a második helyen zárt.

A tornaelső a területi szövetség elnökének vándorserlegével, emléklappal, a csapattagok pedig éremmel távoztak a helyszínről. A többi kollektíva emléklapot és focilabdát kapott. A díjakat Benovič Árpád, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnöke adta át a futballistáknak.

Tornadöntő: Kisudvarnok–Nyékvárkony 0:1, g.: Máhr.


A tornagyőztes nyékvárkonyiak:
Méhes Máté, Méhes Mihály, Bernáth Viktor, Domonkos Márk, Kasztil Nándor, Csízik Viktor, Máhr Krisztián, Nagy Olivér, Patasi Bence, Pőthe Dávid, Lelkes Máté.
Edző: Fekete Szilárd.

forrás: parameter.sk