Felvidék

Ha tavasz, akkor futás


Balogdon rajtol a keleti futószezon

Március 12-én, vasárnap 13 órakor Balogdon (Blažice, Kassa-vidéki járás) a 48. évfolyamába lépő Beh Oľšavskou dolinou elnevezésű versennyel elrajtol a 2023-as kelet-szlovákiai futóversenyek sorozata.

A startvonal mögül ezúttal sem hiányoznak majd a Nagykaposi Futóklub versenyzői. A kilátásokról, esélyekről az Ung-vidékiek klubelnöke, Papp Szilvia nyilatkozott lapunknak:

„Először is gratulálni szeretnék a hölgyeknek és az uraknak a tavalyi teljesítményükhöz. A kitartás, a sok lemondás végül meghozta gyümölcsét. Idén is »jól bevált« versenyzőinktől várom a legjobb eredményeket, az idősebb generációból Papp Zoltánra és Vargaestók Gézára, a fiatalabbakból Gabri Lórántra, Tusai Rolandra, Dózsicky Gergőre, Üveges Krisztiánra, Tóth Miklósra és Pachota Istvánra gondolok Természetesen a hölgyek sem szeretnének lemaradni mögöttük. Ha Dobos Nikoleta, Haraszthy Mária és lányaim, Nikoleta és Viktória hozzák tavalyi formájukat, jól szerepelhetnek a versenyeken. Engem is beleértve azon leszünk, hogy továbbra is jó szerepléssel láttassuk a város színes sportéletét.”

forrás: ujszo.com