Felvidék

Világi Oszkár szerint ellopták a csapata bajnoki címét


A dunaszerdahelyi üzletember biztos benne, hogy munkájuk gyümölcse a csalások ellenére is be fog érni

A dunaszerdahelyi labdarúgóklub (DAC) tulajdonosa, Világi Oszkár szerint egyszer beérik csapata munkájának a gyümölcse, és kijelentette: "csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól".

A dunaszerdahelyi üzletember kiemelte az egész idényben őket támogató szurkolókat, mivel szombaton 9000 ember előtt, a Besztercebánya ellen egygólos győzelemmel és Nikola Krstovic gólkirályi címével búcsúzhattak az idei szezontól.  

“Mondtam már többször, hogy ez minden idők legjobb DAC-csapata, ezt bizonyítottuk. Ma ez volt a legjobb, holnap pedig még jobb less” - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Világi Oszkár.

Hangsúlyozta, egyszer bajnok lesz a csapata, bár most hatpontos előnyből bukták el a bajnokságot.

“Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet”
- mondta, majd hozzátette: “a munka mindig meghozza az eredményt, egyszer majd eljön, de eljön! Azt gondolom, hogy most is meglehetett volna, mert ha azt a 11-est a 60. percben megadják, akkor valószínűleg ma bajnokok lennénk” - utalt a két héttel ezelőtti Slovan Bratislava elleni találkozóra a klubtulajdonos.  

A Dunaszerdahely két ponttal maradt le a pozsonyiaktól és a második helyen végzett a Fortuna Ligában, ezzel pedig az európai Konferencia-liga selejtezőjében szerepelhet, amelyről Világi úgy nyilatkozott, hogy "hit nélkül nem lehet focizni", ezért nem tart a többi együttestől.

forrás: szurkolo.sk