Felvidék

Xisco Muñoz örült a győzelemnek és a meleg fogadtatásnak


Remekül sikerült a spanyol Xisco Muñoz bemutatkozása a DAC kispadján

Hazai győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján a sárga-kékek újonnan kinevezett spanyol vezetőedzője Xisco Muñoz. A csallóközi gárda hazai közönség előtt a sereghajtó Aranyosmarótot győzte le, a lefújást követően pedig a 43 esztendős spanyol mester először értékelte csapata teljesítményét.

A Watford korábbi trénere, aki megfordult az angol Premier League-ben is, először is megköszönte, hogy itt lehet Csallóközben, majd köszönetet mondott azoknak, akik az elmúlt napokban segítették a munkáját a mérkőzésre való felkészülésben, utalva arra, ugyanis csupán kedden állt munkába Dunaszerdahelyen.

“Mindenekelőtt nagyon örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 4-5 napban segítette a munkánkat. Mindenki igyekezett maximumot nyújtani, sok olyan információt is kaptam, melyek segítettek a mérkőzésre való felkészülésben. Jó meccs volt, amelyen néha voltak olyan elemek, amiket örömmel láttam, ugyanakkor olyanok is, amiknek kevésbe örülhetünk. Több dologban kell javulnunk”
-  kezdte értékelését a DAC új vezetőedzője, Xisco Muñoz.

A 43 esztendős spanyol szakember továbbá elmondta továbbra is keményen kell dolgozniuk, ugyanis 3-4 lépéssel le vannak maradva, attól a szinttől ahová szeretnének eljutni.

“Az eredmény tekintetében jól sikerült a bemutatkozás, de továbbra is keményen kell dolgoznunk. Nagyon fontos három pontot szereztünk, és a fociban mindig az eredmény számít. Jelenleg 3-4 lépéssel vagyunk lemaradva attól a szinttől, ahová szeretnénk eljutni. Ha arányaiban kell ezt meghatározni, akkor mintegy 50 százalékon vagyunk”
- értékelte a ViOn elleni győzelmet a DAC vezetőedzője.

Forrás: szurkolo.sk