Felvidék

Munoz szeretné elfelejteni a hétvégi mérkőzést


A DAC vezetőedzője is elmondta véleményét csapata gyenge hétvégi szerepléséről

Fotó: parameter.sk

A DAC szombaton 1:4-es vereséget szenvedett a cseh másodosztálybeli MFK Výškov elleni felkészülési mérkőzésen. Így értékelte a mérkőzést a két csapat vezetőedzője.

Xisco Muñoz (DAC 1904): „Nehéz meccsen vagyunk túl, és nem játszottunk azon a szinten, mint kellett volna. Meg kell találunk a megoldást, hogy tudunk ezen javítani. Intenzitásban is elmaradtunk a vártól, ezért az lenne a legjobb, ha minél gyorsabban elfelejtenénk ezt a mérkőzést. Nem tudok igazán mit kiemelni, ma messze voltunk attól, amit szerettünk volna látni a pályán. A következő mérkőzésre kell gondolnunk. A jövő héten folytatnunk kell a kemény munkát.”

Jan Kameník (Vyškov): „Egy nagyon jól előkészített pályán, kiváló feltételek mellett játszottunk. Az első hatvan percben jobbak voltak a hazaiak. A mérkőzés második felében már bátrabban játszottunk, sikerült az ellenfelünk fölé kerekednünk, és ez a hatékonyságunkban is megmutatkozott, hiszen négyszer is betaláltunk. A felkészülés jelen fázisában nagy szükségünk volt egy ilyen arányú győzelemre. A következő szezonban ismét az élmezőnyben akarunk végezni.”


Forrás: paramater.sk