Felvidék

Újra a MOL Arénában játszott a DAC


Nyolc edzés után egymás közötti edzőmérkőzést tartott Bernd Storck szombaton.

Bernd Storck kétfelé választotta a keretet, az egyik csapat a hazai, a másik az idegenbeli szerelésben futott ki a MOL Aréna csodás füvére. "Itt mindig jó játszani, de a közönség nagyon hiányozni fog. Reméljük, hogy hamar döntés születik, és legalább pár ezer ember be tud majd jönni" – állapította meg Kalmár Zsolt.

A 45+30 perces összecsapáson néhány ifijátékos, illetve a somorjai farmcsapatból Rymarenko és Čunta is lehetőséget kapott.

Az üres lelátók előtt három gól esett. A 11. percben Davis beadását Ramirez vágta a léc alá – 1-0, majd a túloldalon Fábry szögletét Boateng csúsztatta meg, és Malý érkezett jó ütemben – 1-1. A sötétmezesek győzelméről a fiatal Mendez látványos lövése döntött, ami után egyből be is fejeződött a találkozó.

A játékosok még egy lazító futást is abszolváltak, mivel vasárnapra szabadot kapott a csapat. A jövő hét már a felsőházi rájátszás nyitómérkőzésére való felkészülés jegyében zajlik majd.

"Úgy érzem, jó erőben vagyok, bár a lábak azért meg vannak fogva, hiszen a héten volt nyolc nehéz edzés. De biztos vagyok benne, hogy jövő hétvégére készen leszünk fizikálisan és mentálisan is" – tette hozzá csapatkapitány a lefújást követően.

DAC sárga-kékek - DAC sötétmezesek (1:2) | DAC žlto-modrí - DAC sivo-čierni (1:2)

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély Összefoglaló az égymás közötti tréningmérkőzésről. Zostrih momentov tréningového zápasu. DAC sárga-kékek - DAC ...

DAC sárga-kékek - DAC sötétmezesek 1-2 (1-1)
MOL Aréna, zártkapus mérkőzés
Gólszerzők: Ramirez (11.) ill. Malý (20.), Mendez (75.)

Sárga-kékek: Slančík – Dolinský, Šimić, Beskorovainyi, Davis – Schäfer, Vida, Kalmár – Phillips, Ramirez, Sharani. Csere: Veselovský
Sötétmezesek: Jedlička – Blackman, Malý, Kružliak, Mendez – Balić, Bednár, Fábry – Divković, Boateng, Rymarenko. Cserék: Njie, Čunta, Javro, Szalma

Fotó: facebook.com/fcdac