Felvidék

Urblík: Bárkit képesek lehetünk legyőzni


A Puskás Akadémia ipolysági középpályása a Kaposvár legyőzése után nyilatkozott a klub Facebook-oldalán.

"Nagyon kellett már ez a három pont. Nagyon nehezen sikerült megszerezni, de hála Istennek sikerült" – kezdte az értékelést Urblík József.

A futballista a döntő gól előtt jól mozgott üresbe a tizenhatoson belül, majd a beadása egy védőről került a gólszerző Tamás Nándor elég. "Megmondom őszintén, csak betettem középre és bíztam benne, hogy valaki ott lesz. Hála Istennek Nándi berúgta."

Security Check Required

(null)

A Puskás Akadémia középpályása elmondta, hogy a legnagyobb problémájuk az ellenfél kapuja előtt adódik, hiszen nem tudják elég hatékonyan gólra váltani a lehetőségeiket. 

A következő Debrecen elleni meccsről és a bajnokság további részéről így vélekedett Urblík: "Nekünk mindenhol nyernünk kell, mert olyan csapatunk van, hogy képesek vagyunk minenkit megverni. Jól kell játszani, keményen és szerintem sikerülni fog."

Jól szálltak be

Sokat tettek a győzelemhez a cserék, a győztes gólnál is ők érkeztek a kapu elé.

Fotó: instagram.com/jozef_urblik

A hajrában nyerték meg a meccsüket Urblíkék

A hazaiak köbölkúti mestere, Hornyák Zsolt a cserepadra jelölte az ipolysági Urblík Józsefet. A mérkőzés elején rögtön támadólag léptek fel a hazaiak, sorra alakították ki a helyzeteket, majd Josip Knezevic büntetőjével a vezetést is megszerezték. A Puskás Akadémia kezdeti lendülete teljesen eltűnt, míg a Kaposvár hátrányba kerülve felpörgött és a félidő közepén Szakály Attila találatával egyenlített.