Felvidék

Megelőzte Almásiékat a Nagyszombat


A Rózsahegy ellen aratott győzelmével feljött a negyedik helyre a Spartak.

A harmadik fordulóban gólt szerző és az álomcsapatba is bekerülő Almási Lászlót a cserepadra nevezte edzője szombaton, majd a 70. percben küldte pályára.

Fortuna liga

Ideálna jedenástka 3. kola nadstavby je pestrá Najviac futbalistov má ŠK Slovan Bratislava a AS Trenčín Útočné duo MFK Ružomberok Najlepším hráčom kola jednoznačne Moha

A hazaiaknak az is belefért a kupadöntős ellenféllel szemben, hogy egy büntetőt is elhibáztak 0-0-nál. Ennek ellenére már előnnyel vonultak az öltözőbe a nagyszombatiak, majd még egyet hozzá tudtak tenni a második 45 percben is.

A Rózsahegy az utolsó forduló eredményeitől függően még akár a 4., az 5. és a 6. helyen is végezhet. A szombati Dunaszerdahely elleni találkozó előtt viszont szerdán is jelenésük lesz, méghozzá a Slovnaft Cup, vagyis a Szlovák Kupa döntőjében a Slovan ellen.

Fortuna Liga, felsőház, 4. forduló:

Spartak Trnava-MFK Ružomberok 2-0 (1-0)
Nagyszombat, 1 527 néző, v.: Pavlík (Žákech, Jekkel)
Gólszerzők: Tzandaris (28.), Tesija (86.)

Nagyszombat: Dominik Takáč - Turňa, Anthony, Moenza - Tešija, Tzandaris - Cabral (Sekera 66.), Gamboš, Yao - Sobczyk (Benovič 71.), Vukojevič (Yusuf 64.)
Rózsahegy: Macík - Čurma, Mrva, Twardzik - Kojnok (Almási 70.), Dalibor Takáč (Kochan 75.), Filinský, Kmeť (Brenkus 54.), Mojžiš - Ďungel, Regáli

Fotó: facebook.com/SpartakTT