Felvidék

Így készült a Jablonec ellen a DAC


A hazaiak szeretnék meglepni cseh ellenfelüket az Európa-liga-selejtezőjében.

Bernd Storck a sárga-kékek edzője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy tapasztalt ellenfelük jól kezdett a cseh bajnokságban, és ők a favoritok, de képesnek tartja csapatát a meglepetésre. A hétvégi Rózsahegy elleni fordítást is jó előjelnek tartja, hiszen fiatal csapata 10 emberrel is meg tudta nyerni a meccset. A Jablonec átlagéletkora 28 év körül van, de ennek ellenére a német edző úgy érzi, ott lehetnek a harmadik körben.

LIVE: Pre-match press conference | DAC 1904 - FK Jablonec

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély A DAC 1904 mai sajtótájékoztatója a Jablonec elleni Európa-liga-selejtező mérkőzés előtt. Klubunkat Bernd Storc...

Kalmár Zsolt szerint nem lesz gond az erőnléttel, annak ellenére, hogy a hétvégi bajnokin többet kellett futniuk az emberhátrány miatt, hiszen egy erős felkészülést abszolváltak a nyáron. A csapatkapitány reagált Világi Oszkár hétvégi szavaira is, mely szerint a csapat már érett lehet egy csoportkörös szereplésre is. "Minden évben kitűzünk magunk elé célokat, amelyeket el szeretnénk érni. Most benne van már a csoportkör is, úgy érzem, hogy a csapat készen áll... Ehhez viszont nagyon erős csapatokkal kell megküzdenünk, akinek már van is csoportkörös tapasztalata is. Mindent meg fogunk tenni, hogy elérjük amit szeretnénk."

Security Check Required

(null)

A csapat szerdai edzéséről  is készültek felvételek, amelyek a klub Facebook-oldalán is elérhetők.

Security Check Required

(null)

Fotó: facebook.com/fcdac