Felvidék

Még szavazhatunk a felvidéki tehetségre - Segítsünk!


Vodnyánszki Renátát a szlovák olimpiai csapat weboldalán támogathatjuk.

A dunaszerdahelyi Megy Sport fiatal átlétáját 13-szoros szlovák bajnokként tüntetik fel a felhívásban. Vodnyánszki viszont az utóbbi hetekben tovább gyarapította éremkollekicóját, hiszen a 23 év alatt ifik és a juniorok között is a dobogó tetejére állhatott távolugrásban, de a felnőttek között is megmérettette magát és a harmadik helyen zárt. A hét elején e mellett Vodnyánszki Renáta a dunaszerdahelyi 2019-es Év sportolója díjátadón az ifjúsági kategória második helyéért járó oklevelet is átvehette.

Az "Ukáž sa", magyarul "Mutasd meg magad" támogatói programot immár ötödször írta ki a szlovák olimpiai csapat. Idén 46 ezer eurót osztanak szét a fiatal sportolók és csapatok között. A Szlovák Olimpiai és Sport Bizottság alapítványa a 13 és 18 év közötti sportolókat támogatja. A 35 döntős közül az első helyezett 3 000, a második és harmadik helyezett pedig egyaránt 2 500 eurós támogatást kap. E mellett a 4-6. helyen zárók 2 000, a 7-12. helyet megszerzők 1 500, a 13-35. helyezetettek pedig 1 000 eurós támogatásban részesülnek.

A 16 éves dunaszerdahelyi tehetség jelen pillanatban ott van az első tízben, de nem sok választja el, hogy előrébb lépjen. Szavazni ide kattintva tudunk! Segítsünk a felvidéki fiatal tehetségnek, hogy megkönnyítsük a felkészülését, hogy elérhesse álmát, az olimpiai részvételt!

A szavazás 2020. szeptember 27-ig tart.

Fotó: facebook.com/megysportDS