Felvidék

Lamkel Zé: Bízom benne, hogy több gól is kerül a nevem mellé


A DAC győzött Rózsahegyen, az új igazolás pedig meglőtte első gólját sárga-kékben.

Érkezése nagy port kavart, hiszen a szlovák élvonalban még nem szerepelt ilyen magas piaci értékkel rendelkező játékos. Didier Lamkel Zé már az első két mérkőzésén megmutatta, mekkora lehetőségek rejlenek benne - olvasható a DAC weboldalán.

„Egy minőségi csapattal mérkőztünk meg, amelyben sok fiatal játékos szerepel. Az edző már az összecsapást megelőzően hangoztatta, hogy fizikálisan nagyon erős és jól felkészített az ellenfél, és ezért nem lesz egyszerű dolgunk. Ez végül be is igazolódott. Igyekeztünk bemutatni a rövidpasszokon alapuló játékstílusunkat, sokat tartani a labdát. 2:1-re győztünk idegenben, így elégedettek vagyunk.” - értékelt Didier Lamkel Zé.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, amiért sikerült megszereznem az első találatomat a DAC színeiben és ebben a bajnokságban. Annak is örülök, hogy a csapat segítségére lehettem – ez mindig a legfontosabb. Nagyon bízom benne, hogy továbbra is jó teljesítményt nyújtok majd, és több gól is kerül a nevem mellé. Szeretem, amikor nézők előtt futballozhatok – akár otthon, vagy idegenben. Érzelemdús meccs volt, de ez hozzátartozik a labdarúgáshoz, ráadásul minden a megengedett keretek között zajlott. Boldog vagyok, hogy az érkezésem óta egy gólt és két gólpasszt is fel tudok már mutatni. Nem voltak könnyű meccseink és mindannyian boldogabbak lennénk, ha több pont állna a nevünk mellett. Ami a saját céljaimat illeti, szeretnék legalább tíz gólt szerezni a szezonban, és további gólpasszokkal segíteni a gárdát” – nyilatkozta a rózsahegyi bajnoki után a frissen 25 éves támadójátékos.

Fotó: facebook.com/fcdac