Felvidék

Ott van a legjobb négy között a HC DAC


A Szlovák Kupa negyeddöntőjében magabiztos győzelmet arattak a dunaszerdahelyi hölgyek.

HC DAC Dunaszerdahely kiemelt csapatként állt pályára a Női Szlovák Kupában a legjobb négy közé kerülésért a Galgóc együttese ellen 2021. október 26-án idegenben. A végeredményt illetően egyetlen percig nem volt kérdés a találkozó során, csak a gólkülönbséget firtathatta bárki. Debre Viktor csapata a lefújást követően több mint dupla annyi gólt szerzett, mint ellenfele, továbbjutva ezzel a Szlovák Kupa négyes döntőjébe, mely a férfi Eb ideje alatt Kassán kerül majd megrendezésre - írta Facebook-oldalán a szerdahelyi klub.

"Magabiztosan nyertünk. Egy percig sem volt kérdés, ki ma a jobb formában lévő csapat. A fiatalok sok lehetőséget kaptak, akik szépen hozták az elvárt formát. Megérdemelten, magabiztosan győztünk. Örülünk, hogy ott lehetünk a legjobb négy csapat között" – értékelt Debre Viktor vezetőedző.

Szlovák Kupa, negyeddöntő:

HC Sporta Hlohovec-HC DAC Dunaszerdahely 20:41 (11:19)
Galgóc, 40 néző, v.: Haščíková, Oťapka

Dunaszerdahelyi gólszerzők: Pénzes Mónika 7, Sári Barbara 7, Juhos Kata 6, Hudák Emma 6, Kucsera Rebeka 4, Jagodič Melani 3, Demeter Virág Orsolya 3, Bugár Cintia 3, Mészáros Réka 1, Hornyák Panna 1

Fotó: facebook.com/hcdacofficial