Felvidék

Fehér Miklós-díjas tehetség készül a sárga-kékekkel


Könnyen elképzelhető, hogy újabb magyar futballistával gazdagodhat a dunaszerdahelyi DAC

Az elmúlt időszakban egyre többet lehetett hallani arról, hogy a DAC tulajdonosa Világi Oszkár befektethet a Győri ETO-ba. A csallóközi üzletember legutóbb elmondta még tárgyalnak, de úgy tűnik nagyon közel a megállapodás ugyanis ennek egyik jele lehet, hogy az ETO tehetsége Vitális Milán a héten Dunaszerdahelyen készül.

Könnyen elképzelhető, hogy újabb magyar futballistával gazdagodhat a dunaszerdahelyi DAC. A Győri ETO 19 esztendős tehetsége Vitális Milán, ugyanis a dunaszerdahelyi együttessel készülhet a héten, és akár a szerdai Ferencváros elleni bajnokin is pályára léphet, számol be róla a győri együttes hivatalos honlapján.

A győriek fiatal játékosa, az idei év Fehér Miklós-díjas labdarúgója, hétfőtől péntekig készül Joao Janeiro edzette DAC együttesével. A fiatal tehetség a győriek egyik kulcsjátékosa volt a Merkantil Bank Liga őszi idényében, 19 bajnokin három gólt és három gólpasszt jegyzett.

„Úgy gondolom, ez az év egy lépcsőfok számomra a pályafutásomban. Ha egyre többet és egyre jobban játszom és még több gólt szerzek, akkor még sikeresebb lehetek a pályán. Csapatként szerezhettünk volna több pontot, főként hazai pályán, örülök, hogy egyénileg három-négy góllal tudtam segíteni az őszi idényben. Ha a következő fél évben jobban teljesítünk hazai pályán és még több gólt tudok szerezni, akkor még sikeresebb lehet a csapatunk.” - nyilatkozta Vitális Milán még decemberben a Fehér Miklós-díj átvételét követően.

Fotó és forrás: szurkoló.sk