Felvidék

Döntetlen a Fradi ipolysági vendégjátékán


Ipolyságon járt a minap a tájainkon is közkedvelt Fradi labdarúgócsapata. No nem a mai sztárokból álló gárda, hanem a korábbi nagyokból összeállt „válogatott”

Az öregfiúk zöld-fehér alakulata 2:2-re végzett a házigazda hasonló korúakat felsorakoztató együttesével. A mérkőzés a Honti Napok részeként és az ipolysági szervezett sportélet beindulásának 120. évfordulója jegyében zajlott. És – bár délelőtt játszották – szépszámú közönség gyűlt össze, közel ötszáz ember látogatott ki a stadionba.

„Azzal kezdődött, hogy Bánki József FTC-csapatvezető bemutatta játékosaikat, Telek Andrást, Nyilas Eleket, Fischer Pált, hogy csak a legismertebbeket említsem. Edzőként egy szintén korábbi zöld-fehér kiválóság, Mucha József működött közre. – tájékoztatta az Új Szót Urblík József, az ipolysági foci mindenese, aki a játékból is kivette a részét. – Nyilas már az elején egy kapáslövéssel nyitotta meg a gólok sorát, majd Studva László tizenegyesből egyenlített. Szünet után teljesen új csapattal folytattuk, így mindenki játéklehetőséget kapott, kivette a részét a sikerből, s örült, hogy a Fradi ellen futballozhatott. A folytatásban Fischer révén újra a vendégek jutottak előnyhöz, és nem sokkal a vége előtt én állítottam be a végeredményt. Megérte kijönni játékosnak és nézőnek egyaránt.”

Forrás: ujszo.com