Felvidék

Hétközi forduló a II. ligában


A KFC és az STK újabb tétmeccset játszik a hétközi fordulóban

Fotó: Karol Scholz

Angol hét zajlik a honi második vonalban, ugyanis hét nap leforgása alatt három bajnoki összecsapáson lépnek pályára a csapatok. Egyértelmű: az erőltetett menet alaposan próbára teszi a futballisták fizikai felkészültségét. A hajrá közeledtével minden begyűjtött pont értéke sokat nyomhat a latban a végső elszámolásnál.

A csallóközi derbin győztes, tabella élén tanyázó komáromiak szerdán Vágbesztercén tehetnek egy újabb nagy lépést az országos élvonalba vezető úton. Az úgyszinten bajnokaspiráns Prešov csapatával folytatott kiélezett távpárharcra való tekintettel nem is lehet más a Radványi-legénység célja, mint a zsákmányszerzés.

Mivel a somorjaiak továbbra sem érezhetik magukat biztonságban, ezért a Pomléban a zsolnai MŠK-fakót igyekeznek két vállra fektetni.

A 26. forduló műsora:

Április 24. (szerda):


15.00: Slovan Bratislava B–OFK Malženice  (jv.: Valent).

16.30: FC STK 1914 Somorja–MŠK Žilina B (Ďurčo), MŠK Považská Bystrica–KFC Komárom (Marhefka), MFK Dolný Kubín–FK Humenné (Kišš),

FC Petržalka–FK Spišská Nová Ves (Ihring), Tatran Liptovský Mikuláš–Slavoj Trebišov (Henček), MŠK Púchov–Tatran Prešov (Gemzický), Tatran Liptovský Mikuláš–MŠK Púchov (Očenáš).

19.00: Spartak Myjava–FK Pohronie (Vrábeľ).

forrás: parameter.sk