Felvidék

Felcsútról igazol támadót a másodosztály bajnoka


Nem akármilyen erősítést tervez a Niké Liga újonca

fotó: szekelysport.ro

A szlovák másodosztályt megnyerő komáromi KFC vezetőedzője, Radványi Miklós néhány napja adott interjújában elárulta, hogy a magyar bajnokságból is igazolna játékosokat.

Az NB1.hu információi szerint a komáromi klub első igazolása az új szezonra a Puskás Akadémia támadója, Tamás Nándor lehet. A kézdivásárhelyi születésű játékos az elmúlt hat évet, egy rövid sepsiszentgyörgyi kitérőt leszámítva az NB II-ben szereplő Csákvár csapatánál töltötte.

Tamás 2018 februárjában, 17 évesen mutatkozott be az NB II-ben a Csákvár mezében, majd egy évvel később az NB I-ben a felcsútiak színeiben. Az évek során néha játéklehetőséget kapott a Puskás Akadémiánál, de többnyire csereként. Az első élvonalbeli gólja azonnal három pontot ért a felcsútiaknak, 2019 márciusában Tamás 91. percben szerzett találatával nyert a Puskás az MTK ellen.

A 23 éves román utánpótlás-válogatott támadó a Magyar Kupában is eredményes volt. Tamás az előző két szezonban alapembere volt a Csákvár csapatának, a 2023/24-es idényben 31 mérkőzésen 5 gólt szerzett. Mivel a hónap végén lejár a szerződése a Puskás Akadémiánál, átigazolási díj nélkül igazolhat Komáromba.

forrás: társoldalunk az NB1.hu