Felvidék

Kalmárék 30 millió forinttal igyekeznek segíteni


A magyar labdarúgó-válogatott és az MLSZ jelentős összeggel segít a nehéz időkben.

A DAC és a magyar válogatott középpályásai, Kalmár Zsolt és vida Máté Instagramon, a szerdahelyiekhez télen csatlakozó támadó Németh Krisztián Facebook-oldalán számolt be a nemzeti csapat nemes gesztusáról: "Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!"

Krisztián Németh official

"Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a k... oronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját.

 

"Ők nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Ezért ,ha Ti tudtok tegyétek meg értük, szeretteitekért és magatokért is. Az egészségnél nincs nagyobb kincs. Vigyázzatok magatokra" – írta Kalmár Zsolt.

"y

220 Likes, 1 Comments - Máté Vida (@vidusss) on Instagram: ""Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a..."

 

Szintén megosztotta a felhívást a Slovan magyar válogatott futballistája, Holman Dávid is.

"Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a..."

 

Fotó: Facebook-Ladislav Kertész

"Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet! #csakegyutt #maradjotthon @mlsztv @jatekidoalapitvany Ők nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Ezért ,ha Ti tudtok tegyétek meg értük, szeretteitekért és magatokért is. Az egészségnél nincs nagyobb kincs. Vigyázzatok magatokra