Egymillió dinár a járvány elleni küzdelemért


Ekkora összeggel támogatja a TSC a Vajdasági Klinikai Központot.

fotó: TSC / facebook

Mint már
megírtuk, a héten leállt az élet a TSC labdarúgóklubban, miután a hatóságok rendkívüli állapotot hirdettek ki a koronavírus-járvány miatt, amelynek már szerbiai halálos áldozata is van. A topolyai egyesület úgy döntött, hogy egymillió dinárt (8500 eurót) átutal a Vajdasági Klinikai Központnak, ahol több beteget ápolnak. Dícseretes dolog!

A topolyai egyesület közleménye:

A TSC labdarúgóklub játékosai, szakmai stábja, vezetősége és alkalmazottai 1 millió dináros adományt utaltak át a Vajdasági Klinikai Központnak az egészségügyi dolgozók iránt érzett hálájuk jeléül, akik fáradhatatlanul küzdenek a Covid19 vírusos járvány ellen.

A TSC szeretné ily módon is kifejezni, hogy a klubban mindenki teljes szívvel az orvosok, nővérek és az egészségügyi személyzet mellett áll, akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek nap, mint nap és önfeláldozó munkát végeznek mindannyiunkért.

A TSC szeretné kifejezni erős meggyőződését is abban, hogy úgy tudunk legtöbbet segíteni az egészségügyi dolgozóknak, ha betartjuk a biztonsági és védelmi rendeleteket, amelyekhez a sportesemények teljes leállása is hozzátartozik. A TSC minden egyes tagja leírhatatlanul hálás az egészségügyi dolgozók mindennapos kisebb és nagyobb győzelméért a koronavírus ellen vívott harcban, hiszen napjainkban ezek a győzelmek sokkal fontosabbak bármely más győzelemnél, és ugyanakkor az egyetlen járható utat is jelképezik, ami visszavezet minket ahhoz, amit legjobban szeretünk – a labdarúgáshoz.

A rovat legfrissebb hírei