Kiállították Lőw Zsoltot


Piros lapot kapott Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője

fotó: fcbinside.de

Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője piros lapot kapott a vendég Bayer Leverkusen elleni péntek esti, 2-2-re végződött bajnoki mérkőzés után.

Daniel Schlager játékvezető az esetet követően a Bild című lapnak elmondta: a tréner nem sértette meg őt, hanem arról van szó, hogy Löw konfrontatív módon közelített felé, és a szabályok értelmében ez is piros lapot ér, amit fel is mutatott neki a pályán. Az később dől el, hogy a magyar szakembert eltiltják-e.

Lőw nem tartja helyesnek, hogy piros lapot kapott. Azzal védekezett, hogy egyetlen sértő szót sem mondott Schlagernek, nyugodt volt, és a hangnem is "oké" volt, nem kiabált a bíróval. Hozzátette: reméli, vannak felvételek, amelyek állításait megerősítik.

A negyedik fordulót nyitó péntek esti összecsapáson, 75 ezer néző előtt a Bayern a 86. percben szerezte meg a vezetést, ám a vendégek a 94. percben büntetőből egyenlítettek. A 2-2 azt jelentette, hogy a Leverkusen jobb gólkülönbséggel vezeti a tabellát a szintén tízpontos bajorok előtt.
    
A müncheni együttes szerdán a Bajnokok Ligája 1. körében az angol Manchester Unitedet fogadja, majd egy hét múlva szombaton a Bochumot látja vendégül.


A rovat legfrissebb hírei