Felvidék

Májusban kezdődhet a KFC stadionjának felújítása


A komáromi KFC végre nekikezdhet a régen várt stadionja építésének

Aláírták a szerződést a kivitelezővel (Fotó: facebook.com/kfckomarno)

Az első hírek 2017-ben jelentek meg, hogy a komáromi KFC magyar támogatásból új stadiont építhet. Az elmúlt közel hat évben sokáig húzódott az ügy, de úgy tűnik, hogy májusban végre elkezdődhetnek a munkálatok.

„Örülök, hogy túl vagyunk a kivitelező kiválasztásának rendkívül nehéz szakaszán. Az egész folyamat során számos problémával és bonyodalommal kellett szembenéznünk, amelyeket az egyes jelentkezők idéztek elő, de végül sikeresen, a törvényeknek megfelelően lezártuk a folyamatot. Szilárdan hiszem, hogy az új stadion a létesítményeivel együtt nemcsak a labdarúgókat fogja jól szolgálni, hanem a közösség számára is érdekes teret biztosít majd a különböző rendezvények és a Komáromban szervezett események számára” – tették közzé a KFC Facebook-oldalán a klubelnök, Baráth György szavait.

A bejegyzés alapján a kivitelezőnek 15 hónap áll rendelkezésére a stadionrekonstrukció befejezésére. Az előzetes tervek alapján a főlelátó teljesen megújul és a pálya körül is új lelátó épül majd. Információink szerint a KFC a munkálatok alatt Vágsellyén játssza majd hazai bajnoki mérkőzéseit.

Forrás: ujszo.com